Over Jos Verhoeff

Univac Core geheugen
Univac Core geheugen

Ik ben web en applicatie ontwikkelaar met een universitaire graad in de Biologie. Dat schept mogelijkheden omdat ik daardoor niet alleen veel, heel veel ervaring heb, maar ook een academische blik op de wereld (werk en denkniveau wordt dat meestal genoemd).
Ik heb al vele systemen zien komen en gaan, vanaf de UNIVAC 2000 in 1969
Na mijn opleiding en loopbaan bij IBM Nederland heb ik een aantal jaren in diverse landen van Europa gewerkt, altijd als programma en product ontwikkelaar. Sinds 1995 ben ik bezig met het ontsluiten van informatie via internet. De daarbij toegepaste idee├źn over Content Management heb ik mee ontwikkeld in discussie groepen bij bijvoorbeeld de Digitale Stad (Amsterdam).
Ik doe ontwikkeling, webredactie en hosting van aantrekkelijke, functionele web sites op een .Net platform of in WordPress. Ook ontwikkel ik specifieke web plugins voor uitbreiding van de functionaliteit.
Specialismen: HTML5, Laravel, Ajax, javascript/jquery, php, ASP.NET, VB.NET, MySQL, classic ASP

Naast mijn eigen onderneming Cerium ben ik actief in de Haagse Natuurorganisatie AVN als voorzitter. Ik houd me ook als gebieds manager voor de AVN bezig met het gebied rond Kijkduin en Monster

© 2024 Cerium | WordPress Theme : ScrollMe